Home Materiaal Branches
Brandweer
Politie
Militair
Hulpverlening
Publiek transport
Custom builds
Producten
Carrosserieën
Cabineverlengingen
Cabines
Watertanks
Service & Kwaliteit Over ons Contact

Service & Kwaliteit

Plastisol vervaardigt kunststofcarrosserieën uit glasvezel versterkt polyester met een levensduur van maar liefst 40 jaar, waarop een garantie van maar liefst 10 jaar wordt gegeven. Plastisol produceert volgens de hoogste kwaliteitsnormen en is zowel ISO 9001:2000 als AQAP 2110 gecertificeerd. Plastisol produceert ook volgens ISO 14001-milieunormen en daarnaast geldt binnen Plastisol het 3R-beleid: Reduce, Reuse & Recycle.

Als de klant een kwaliteitsproduct van Plastisol aanschaft, kiest deze bewust voor een product met een lange technische en economische levensduur, waarvoor geen onderhoud aan de (gegarandeerd corrosievrije) constructie vereist is. Mocht er sprake zijn van schade, dan kan die eenvoudig worden hersteld. Daarvoor beschikt Plastisol over een eigen gekwalificeerde reparatieservice, die wereldwijd inzetbaar is. De leden van onze serviceteams zijn binnenshuis getraind en up-to-date op het gebied van de laatste ontwikkelingen met betrekking tot productiemethodes en technieken. Door de voordelen van het composiet materiaal kunnen de problemen doorgaans op korte termijn en indien mogelijk op locatie verholpen worden.

Plastisol werkt daarnaast met intern opgeleide, uiterst bekwame gekwalificeerde productiemedewerkers. Zij werken volgens de meest recente productiemethoden- en technieken en hebben de beschikking over hoogwaardige machines en gereedschappen. Plastisol stelt hoge eisen aan veiligheid, gezondheid en milieu. Cursussen en evaluaties zorgen ervoor dat het productieproces, waar mogelijk, voortdurend wordt verbeterd qua efficiency en veiligheidsvoorschriften.

Desgewenst verzorgen wij ook operationele trainingen en onderhoudstrainingen, eventueel bij u op locatie.

Wilt u meer informatie over service en kwaliteit en/of de mogelijkheden voor trainingen? Neem dan vrijblijvend contact op met Plastisol.